Fotograaf Baarn

Foto’s vertellen stuk voor stuk een verhaal. Dit inspireert mij als fotograaf. Als je langer naar een gemaakte foto blijft kijken omdat deze steeds weer opnieuw je aandacht trekt, als je een gevoel bekruipt als je de foto ziet, of als er steeds weer nieuwe dingen opvallen elke keer als je ernaar kijkt, dan vind ik het een geslaagde foto. Foto’s kunnen je terug brengen naar het verleden, naar dat ene mooie moment, die speciale gebeurtenis. De mensen die je op de foto ziet kunnen je dierbare zijn, je hebt ze voor eeuwig vastgelegd op dat ene gevoelige plaatje. Maar het kunnen ook landschappen, gebouwen of gewoon een lege straat zijn die jouw gevoelens laten herleven. Ben jij op zoek naar een fotograaf in Baarn of omgeving? Wellicht ben ik dan de persoon die je zoekt!

De stad Baarn

Wie in Baarn woont is gezegend met een prachtig stuk cultuur, historie en natuur. Baarn heeft alles wat een fotograaf wenst. Ik kan uren ronddwalen door het centrum van deze stad. Natuurlijk is het Paleis Soestdijk één van mijn favorieten maar ook op De Brink is voor een fotograaf als ik van alles te beleven. Het bronzen paard, de herdenkingsbank en alles wat zich hier omheen afspeelt zijn stuk voor stuk gebeurtenissen die absoluut tot de verbeelding spreken op mijn foto’s. Ben jij op zoek naar mooie foto’s van de stad Baarn, of wil je jouw eigen winkel, pand of woning voor in de eeuwigheid laten vastleggen op foto’s? Ik help je daar graag bij!

De natuur in en rondom Baarn

De Eem is de enige Nederlandse rivier met een eigen bron en monding binnen Nederland. Baarn heeft het geluk langs deze waterpartij te liggen en ik als fotograaf heb daar ook veel plezier mee. Wat een prachtige plaatjes levert deze rivier mij op. Het kolkende en toch glanzende water geeft letterlijk beweging aan mijn stilstaande beelden. Overigens is de Eem niet het enige stukje natuur dat Baarn rijk is. Wat dacht je van het Cantonspark of de groene oase de Lage Vuursche. De tientallen rijksmonumenten, grafheuvels, het Kasteel Drakensteyn en de prachtige groene bosrijke omgeving, geven mij rust en inspiratie. Een heerlijke plek om te zijn en prachtig werk op te leveren.

Ben je enthousiast over één van mijn gemaakte nature of city foto’s? Wil je graag meer informatie over de prijzen of een foto afdruk bestellen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik beantwoord je vragen spoedig!

Familie fotografie

Hoe leuk vind jij het om foto’s te zien van jouw opa en oma of zelfs overgrootouders? Zie jij vergelijkingen, op wie lijk je? Familie is een kostbaar bezit, uit het verleden, nu en voor in de verre toekomst. Foto’s laten je herinneren, terug denken aan die fijne tijden met familie. Foto’s laten je zien op wie je lijkt, van wie je afstamt of wie uit jouw voort is gekomen. Foto’s zijn voor eeuwig, familie helaas niet. Leg de familiebanden daarom zo vaak mogelijk vast. Familie fotografie zorgt voor leuke foto’s voor nu en dierbare herinneringen voor in de toekomst. Wonen jullie in Baarn of in de omgeving van Baarn en overwegen jullie een familie fotoshoot? Ik help jullie graag als fotograaf. Familie fotografie is nooit saai en kan overal in de omgeving van Baarn plaatsvinden. In de natuur, de stad of misschien wel in jullie ouderlijk huis.

Willen jullie een fotoshoot plannen met jullie gezin of de hele familie en mij daarvoor als fotograaf boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we samen een datum en locatie kunnen kiezen!

Wedding of event fotografie

Heb je een fotograaf nodig voor een event of bruiloft in Baarn of omgeving? Ik sta voor je klaar! Wil je bepaalde momenten vast leggen of het liefst de gehele dag? Zijn er mensen die je graag extra vaak op de foto wilt terugzien? Laat het me weten en ik zal zorgen dat het gebeurd. Tijdens een event of zo’n bijzondere dag als een bruiloft, ontgaat je vaak als gast of bruidspaar een heleboel. Mij ontgaat niets! Ik leg alles voor je vast op foto’s zodat je op een later tijdstip kunt terugkijken naar wat er toen gebeurde. Uiteraard is het mogelijk om uit de gemaakte foto’s een collectie samen te stellen voor in een boek of voor op een website.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een evenement of wedding? Wil je dat niets je ontgaat tijdens deze speciale dag? Ik kom je als fotograaf graag helpen om alles tot in de kleinste details vast te leggen. Wil je een afspraak maken en een datum plannen? Vul dan het contactformulier in.

Eten, fashion of producten fotograferen

Dankzij de grote stijging van het aantal webshops op internet, is er steeds meer vraag naar een productfotograaf. Ook hier houdt ik mezelf voor aanbevolen. Niet iedere fotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van producten zoals eten maar ook kleding. Het vergt een andere techniek, het is een kunst om levenloze dingen tot leven te laten komen op zo’n foto. Het gefotografeerde product moet op een positieve manier om aandacht schreeuwen. Eet mij! Of.. Koop mij! De productfoto’s die ik maak worden gepubliceerd in reclamefolders, modebladen en uiteraard op webshops.

Wil jij foto’s laten maken voor op je website, voor in een modeblad of voor de reclame van de producten in je winkel? Ik kom je helpen met de productfotografie als je dat wenst. Vul het contactformulier in zodat we spoedig een datum kunnen plannen.

Contactformulier

Portfolio