Fotograaf Amersfoort

Ben je op zoek naar een fotograaf in Amersfoort of omgeving? Wellicht ben ik dan de persoon die je zoekt! Voor mij is het belangrijk dat een foto een verhaal vertelt. Als je langer naar de gemaakte foto blijft kijken omdat deze je intrigeert bijvoorbeeld. Of wanneer een foto emotie oproept of vanuit een unieke positie genomen is, waardoor het beeld je aandacht blijft trekken. Raakt op welke wijze dan ook de foto je steeds weer opnieuw, dan is mijn missie als fotograaf geslaagd.

De stad toont prachtige taferelen voor fantastisch gevoelige foto’s

Een foto kan je terug brengen naar een moment, een gevoel. Dat vastleggen is het mooiste wat er is voor mij als fotograaf. Slenterend ga ik door de straten in het centrum van mijn prachtige woonplaats Amersfoort. Vergezeld met mijn camera valt mijn oog op de kleinste details, soms hele simpele, maar bijzonder mooie dingen. De ongelijke stenen waarvan de muren van de Sint-Joriskerk gebouwd zijn bijvoorbeeld. Of de koppelpoort bij schemering wanneer de lichtjes op het water schitteren. Ook winkelende mensen raken letterlijk en figuurlijk vaak de gevoelige lens van mijn camera. Alle foto’s die ik maak vertellen hun eigen verhaal. Verhalen die horen bij bijzondere momenten die een bepaald gevoel oproepen. Momenten om te onthouden en aan terug te denken, momenten om nooit meer te vergeten. Foto’s laten je herinneringen leven, ze brengen je terug naar dat ene speciale moment.

Mijn uitdaging als fotograaf in de natuur

Soms zit ik op mijn knieën midden in de drukke winkelstraat of maak ik een foto van achter een muurtje. Ik lig ook vaak languit in de natuur, bijvoorbeeld in het Schothorsterpark in Amersfoort of in bos Birkhoven. Soms op mijn buik om foto’s van onderaf te kunnen nemen, of juist op mijn rug om de prachtige lucht en de hoge toppen van de bomen vast te leggen. Mijn uitdaging als fotograaf vind ik in het zoeken naar een net andere compositie om vervolgens de meest geweldige shots te kunnen maken. In de natuur fotograferen is één van mijn favoriete bezigheden. Er is zoveel moois, als je echt kijkt!

Ben je enthousiast over één van mijn gemaakte nature of city foto’s? Wil je graag meer informatie over prijzen of een foto afdruk bestellen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik beantwoord je vragen spoedig!

Familie fotografie

Familie is een kostbaar bezit. Hoe fijn is het als we de tijd daarom even stil kunnen zetten om één van de waardevolle en mooie momenten die we samen beleven vast te kunnen leggen. Wil je graag dat ik deze momenten voor jullie vastleg als fotograaf? Willen jullie graag samen op de foto als gezin of familie? Laten we dan kijken naar een unieke locatie voor een prachtige fotoshoot. Mijn werkgebied is heel Amersfoort en omstreken, dus genoeg keus qua achtergronden en decors. Ik kan je een aantal leuke plekken adviseren om foto’s te maken, maar als je zelf een bepaalde wens hebt, dan ga ik op die locatie aan de slag. Dit kan dus ook de achtertuin zijn, het ouderlijk huis of dat ene plekje waar jij en je partner elkaar voor het eerst ontmoetten en jullie gezin de wortels legde.

Willen jullie een fotoshoot plannen met jullie gezin of de hele familie en mij daarvoor als fotograaf boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we samen een datum en locatie kunnen kiezen!

Wedding of event fotografie

Als je een evenement organiseert of een groot feest voorbereid zoals een trouwerij, dan wil je dat alles klopt. Ben je een lange tijd bezig geweest om jouw event of jullie trouwdag in Amersfoort of omgeving tot in de puntjes te organiseren? Dan kun je nu loslaten en genieten. Wil je de prachtige momenten die je gaat beleven tijdens het event of jullie wedding vast laten leggen op foto’s? Dan help ik je daar als fotograaf graag bij. Ik zorg voor een fantastische en bijzondere fotoreportage van de grote gebeurtenissen tot aan de kleinste details van die dag. Tijdens zo’n drukke dag vol met emoties en activiteit gaat er een hoop langs je heen. Mij ontgaat niets, ik leg alles op de gevoelige plaat vast. Als jullie na een poos de foto’s bekijken zullen jullie je weer opnieuw in het moment wanen en kunnen genieten van de herinneringen van die ene prachtige dag! Om herinneringen te sparen heb je soms gewoon een beetje hulp nodig, ik bied die hulp als fotograaf.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een evenement of wedding? Wil je dat niets je ontgaat tijdens deze speciale dag? Ik kom je als fotograaf graag helpen om alles tot in de kleinste details vast te leggen. Wil je een afspraak maken en een datum plannen? Vul dan het contactformulier in.

Eten, fashion of producten fotograferen

Een hele andere tak van fotografie is de productfotografie en de foodfotografie. Toch behoren ook deze manieren van foto’s maken in het rijtje van mijn passies als fotograaf. Het is fantastisch om bijvoorbeeld voedsel zo op de foto te kunnen zetten, dat wanneer je de foto ziet je trek krijgt om het op te eten. Of een model met leuke kleding zo vast te leggen op de foto, dat jij als kijker naar de foto, die kleding direct wilt kopen. Mijn gemaakte productfoto’s en foodfoto’s worden vaak gebruikt in modebladen, op websites of in reclamefolders.

Wil jij foto’s laten maken voor op je website, voor in een modeblad of voor de reclame van de producten in je winkel? Ik kom je helpen met de productfotografie als je dat wenst. Vul het contactformulier in zodat we spoedig een datum kunnen plannen.

Contactformulier

    Portfolio