Trouwfotograaf

Op zoek naar een trouwfotograaf? Zoek dan niet verder, ik leg tegen een betaalbare prijs op professionele wijze jullie mooiste dag vast! Voor mij is het belangrijk dat een foto een verhaal vertelt. Als je langer naar een foto blijft kijken omdat deze je raakt. Of wanneer een foto emotie oproept of vanuit een unieke positie genomen is, waardoor het beeld je aandacht blijft trekken. Raakt op welke wijze dan ook de foto je steeds weer opnieuw, dan is mijn missie als trouwfotograaf geslaagd.

Trouwfotograaf

Foto’s van jullie mooiste dag zorgen ervoor dat je op elk moment deze dag kan herbeleven

Een foto kan je terug brengen naar een moment, een gevoel. Dat vastleggen als trouwfotograaf is het mooiste wat er is. Als je gaat trouwen, moet alles kloppen. En als alles dan klopt, dan moet je het loslaten en genieten. En dan zorg ik als trouwfotograaf ervoor, dat al die mooie momenten worden vastgelegd. Van klein tot groot, van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat of juist alleen op de momenten waarbij jullie dat willen. Er gaat zoveel langs je heen op zo’n dag en als je dan later de foto’s ziet gemaakt door een professionele trouwfotograaf, dan zie je soms dingen die compleet langs je heen zijn gegaan. Om herinneringen te sparen, heb je soms gewoon een beetje hulp nodig. Ik bied die hulp als trouwfotograaf op jullie trouwdag!

Trouwfotografie

Met oog voor detail

Alle belangrijke momenten en met oog voor detail: het JA-woord, de knipoog van je beste vriendin, de felicitaties van oma, alles van deze dag met een lach en een traan leg ik vast. Maar ook de bloemen, mooie doorkijkjes, de taart en nog veel meer. Als trouwfotograaf probeer ik zo onzichtbaar mogelijk op jullie dag aanwezig te zijn, maar zorg ik er wel voor dat elk moment wordt vastgelegd. Uiteraard volledig aangepast aan jullie wensen.

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf ? Wil je dat niets je ontgaat tijdens deze speciale dag? Ik kom jullie als trouwfotograaf graag helpen om alles tot in detail vast te leggen. Voor meer informatie en prijzen vul het contactformulier in!

Mijn werkwijze

Tijdens jullie bruiloft beweeg ik me zo onopvallend mogelijk tussen de mensen. Bij het maken van de foto’s tijdens de trouwshoot sta ik voor jullie klaar en geef ik aanwijzingen om die fantastische trouwfoto’s te maken. Bij de voorbereidingen en het aankleden, de ceremonie en de toost, het diner en het feest ben ik ook van de partij! Een paar weken later als alle trouwfoto’s klaar zijn, kunnen jullie heerlijk nagenieten van deze prachtige dag. Optioneel kunnen jullie ook nog een prachtig trouwalbum uitzoeken.

Ik denk graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over de dagindeling, de locatie voor de bruidsshoot en de groepsfoto’s die jullie vast wel willen maken. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik sta te popelen om deze dag voor jullie vast te leggen!

Sfeerimpressie

TrouwfotograafTrouwfotografie

Contactformulier

    Portfolio