Fotograaf Soest

Als fotograaf kijk je op een andere manier naar mensen, gebouwen, producten en alles wat er om je heen gebeurd. Je hebt oog voor detail maar ook voor het plaatje in zijn geheel. Fotograaf is het mooiste beroep wat ik kan bedenken. Ik werk met mensen maar ook voor mensen, ik maak emoties zichtbaar en laat ze zo opnieuw voelen. Dankzij mijn foto’s worden gebeurtenissen niet vergeten en herleven we de prachtige momenten steeds weer opnieuw. Ben jij op zoek naar een fotograaf in Soest of omgeving? Wil je mooie momenten, een speciaal gebouw met een bijzondere betekenis of misschien wel een voor jou belangrijke plek laten vastleggen voor in de eeuwigheid? Dan wil en kan ik je daar mee helpen.

De stad Soest

De oude stad van Soest heeft voor een fotograaf heel wat te bieden. Er zijn vele monumenten, kunst, en andere bezienswaardigheden. De stad leeft en dat kan ik terug laten zien op mijn foto’s. Ik kan er uren rondlopen met mijn camera in de aanslag en steeds weer versteld staan van de mooie stadsgezichten. Vooral in de bijzondere stadstuinen kan ik mijn hart ophalen. De oude stadsmuur staat nog voor zo’n driekwart overeind en er is nog één van de acht poorten over. Op deze plek kan ik de historie terugvinden. Ik vind het leuk om mijn gemaakte foto’s te vergelijken met foto’s van vroeger die op dezelfde plek genomen zijn.

De natuur in en rondom Soest

Iedereen die Soest een beetje kent weet dat je hier heerlijk kunt wandelen door de bossen en de duinen. Voor een natuurwandeling met mijn camera ga ik het liefst naar de bossen van Groeneveld. De natuur is hier heel divers, het groen, het water en die zeer bijzondere duinen die geheel vanzelf ontstaan zijn. In deze kleurrijke omgeving met het prachtige kasteel Groeneveld, wat je absoluut niet mag vergeten omdat het zo mooi is, worden mijn foto’s stuk voor stuk bijzonder. Komt het door de lichtinval, de magische omgeving of door de speciale stand van mijn camera, dat maakt niet uit! Ik ben hier werkelijk als een vis in het water. Een andere mooie plek met prachtige natuur in de omgeving van Soest is het natuurreservaat de Lange Duinen, heerlijk om te lopen, te fietsen en te fotograferen.

Ben je enthousiast over één van mijn gemaakte nature of city foto’s? Wil je graag meer informatie over de prijzen of een foto afdruk bestellen? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik beantwoord je vragen spoedig!

Familie fotografie

Familie fotografie ofwel een familie fotoshoot is één van de meest gevraagde fotosessies die er gedaan wordt. Niet verwonderlijk, want je familie is vaak het allerbelangrijkste wat je hebt. Wil je graag op de foto met jouw gezin of de hele familie? Ik help jullie graag om iedereen vast te leggen op de gevoelige plaat. Familie fotografie is leuk voor nu, maar zeer belangrijk voor de toekomst. Kijk jij wel eens terug naar foto’s waar je dierbaren op staan? Heb jij een leuke familiefoto aan de muur hangen of staat er een foto van jouw opa en oma op het kastje? Bijna iedereen heeft wel enkele van dit soort foto’s in huis. Foto’s die laten zien dat jullie een gezin zijn of foto’s van mensen die je lief hebt maar niet meer op deze wereld zijn. Zo lijken ze er toch nog een beetje bij. Foto’s zijn voor eeuwig, familie helaas niet. Laat daarom regelmatig een familie fotoshoot doen en zorg dat je herinneringen koestert. Wonen jullie in Soest of omgeving? Dan help ik jullie graag als fotograaf bij familie fotografie.

Willen jullie een fotoshoot plannen met jullie gezin of de hele familie en mij daarvoor als fotograaf boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in zodat we samen een datum en locatie kunnen kiezen!

Wedding of event fotografie

Ieder jaar worden er in Soest de gildefeesten gehouden. Deze duren ongeveer een week, en er zijn dan veel dingen te doen en te beleven. Zoek jij een fotograaf om op dit event foto’s te maken? Dan houd ik mezelf aanbevolen. Ook voor een groot feest als een bruiloft is het mogelijk om van mijn diensten als fotograaf gebruik te maken. Voorafgaand aan de mooiste dag van jullie leven plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek en vertellen jullie mij wat jullie zeker op de foto hebben willen staan. Ik zal de hele dag of bepaalde dagdelen aanwezig zijn om alles wat er gebeurd vast te leggen, zodat jullie als bruidspaar volop kunnen genieten van alles wat er gebeurd zonder bang te zijn dat jullie iets missen. Mijn camera mist geen enkel moment en jullie krijgen daardoor de kans om achteraf op de foto’s jullie bijzondere huwelijksdag nog eens rustig terug te zien en van alle herinneringen opnieuw te genieten.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een evenement of wedding? Wil je dat niets je ontgaat tijdens deze speciale dag? Ik kom je als fotograaf graag helpen om alles tot in de kleinste details vast te leggen. Wil je een afspraak maken en een datum plannen? Vul dan het contactformulier in.

Eten, fashion of producten fotograferen

De foto’s in een reclamefolder, modeblad of webshop moeten niet alleen mooi zijn maar ook overduidelijk. Dit vergt voor een fotograaf een andere techniek. Je moet het namelijk mogelijk zien te maken om levenloze dingen tot leven te laten komen. Geen afleiding, puur en alleen dat ene product. De productfoto moet de bezoeker of lezer overhalen om te kopen. Het moet een duidelijk beeld zijn en daarnaast perfect gepresenteerd worden. Soms is dit moeilijker dan het maken van een portretfoto of natuurfoto, maar zeker voor mij als fotograaf zie ik hier juist een uitdaging in.

Wil jij foto’s laten maken voor op je website, voor in een modeblad of voor de reclame van de producten in je winkel? Ik kom je helpen met de productfotografie als je dat wenst. Vul het contactformulier in zodat we spoedig een datum kunnen plannen.

Contactformulier

Portfolio